Kjøpsvilkår

RøhneSelmers Servicebil gjør en travel og krevende hverdag litt lettere for deg – ved å bringe bilservice dit bilen din er.
Vi vil gjøre hverdagen med bil akkurat så enkel som den var tenkt å være!

Foretaksinformasjon:
RøhneSelmer AS, Org. nr 933 823 970 MVA
Gladengveien 3, 0661 Oslo
Tlf. 800 20 112, Epost: servicebil@rohneselmer.no

Produktinformasjon:
RøhneSelmer lanserer nå et mobilt servicetilbud for person- og varebiler i Norge. Mange av våre kunder har etterspurt denne tjenesten. De har ofte problemer med å få logistikken til å gå opp når de skal levere bilen til service. I stedet for at kunden må komme til oss kan vi ta servicen hjemme eller på arbeidsplassen deres.

Forbehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Pris på service på andre merker og modeller må avtales separat.  Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Kunder får en ordrebekreftelse på epost når timeavtalen har blitt bekreftet av Servicebilen. Hvis du ikke mottar bekreftelse innen 3 dager, ta kontakt med oss.

Betaling:
Betaling med VISA eller Mastercard eller Vipps på stedet etter eget ønske.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger grunnlag for reklamasjon, send oss en e-post med beskrivelse av hva som er feil og vi vil hjelpe deg. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

Angrerett:
Timeavtaler gjort via Servicebilenrs.no er ikke bindene,
du kan når som helst avbestille din time ved å sende en mail til servicebil@rohneselmer.no